Ontvang gratis ons woon- en inspiratiemagazine

Woon- en inspiratiemagazine

Ontvang gratis ons woon- en inspiratiemagazine

Geselecteerde winkel

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,6 uit 3153 beoordelingen.

8,6
8
Bouma

Deze magazine geeft nog meer beleving voor nieuwe meubels en accessoires en de inrichting hier voor dan via internet. Mijn dochter wilde deze magazine ook graag even lenen en zag veel leuke ideeën voor haar interieur thuis. Voor mij een leuk blad die hier zeker nog een tijd boven in de krantenbak blijft liggen om er zo nu en dan even weer in te bladeren. Ik kijk uit naar de volgende magazine en wie weet word er wat gekocht. Nu is de spontaniteit in deze dure tijden wat lastiger, ook wij moeten keuzes maken. Veel succes.

9
wil bal

mooi magazijn mn eetkamer stoelen en bank nog aanwezig ben ook zeer tevreden groeten mevr w bal

9
elly

alles is al perfect

8
Marcella

Mooi overzichtelijk magazine. Een mooie aanvulling (naslagwerk) op wat wij in de diverse show-rooms hebben gezien.

7
Miriam

industriele style heeft wel de overhand in t boek en dat vind ik minder

8
L. Stellink

Heel leuk stylingadvies

9
Margreet Verpoort

Een super mooi woonmagazine met duidelijke foto,s die mij erg nieuwsgierig maakte. Jullie hebben een grote collectie en voor ieder wat wils of het nu gaat om bankstellen, stoelen, tafels of (berg) kasten. Heb ook heel wat site,s bekeken, maar Henders & Hazel sprak mij meteen aan Na jullie magezine doorgenomen te hebben, heb ik de winkel (Firma Hoogeboezem) bezocht en mijn keuze gemaakt. Ben nu in bezit van een stoer, warm Tv meubel uit de Avalon collectie die past in mijn iterieur.

10
Monique

Mooie foto's! Styling is helemaal mijn smaak, met accessoires van deze tijd, erg smaakvol.

7
Petra

Het was een aardige indruk van wat jullie zoal verkopen . Wijzijn op zoek naar een nieuwe woonkamerkast en die in jullie serie zijn allen erg smal en/ of hebben te weinig bergruimte. Ik heb nu een grote vitrine kast met daarnaast nog een meiden kast en drie lades . Die hoeveelheid ruimte vind ik nergens terug( ook niet bij andere bedrijven) dus ik moet me gaan beraden hoe hiermee om te gaan.

9
Ria

Op zoek naar een andere inrichting met dit boek veel ideeen opgedaan. Door te vergelijken en productinformatie tot een heel mooi geheel kunnen komen. Fijn om op je gemak meubels te kunnen" uitzoeken". Geen haastwerk en niet thuiskomen met het idee, hoe zag het er ook weer uit? Past dit bij ons? Nee gewoon makkelijk en relaxt kijken en kiezen. Top. Milieubewust.............ik heb het boek doorgegeven aan een jong stel dat ook op zoek is.

Meer inspiratie? Bekijk de inspiratieblogs